Lovastáboraink

Felejthetetlen élmények, sok lovaglás, móka és nevetés.


Az iskolai szünetekben és nyáron, különféle táborokkal várjuk a lovakat szerető gyermekeket és és haladó lovasokat.

Minden táborunkat korlátozott lészámmal indítjuk, mert nagyon fontosnak tartjuk, hogy megmaradjon a családias légkör és az egyéni lovas tudáshoz igazodó személyes edzések.

A 2020. évi nyári lovastáborok árai:

Napközis jellegű:   38.000,-Ft     - naponta 08:00-16:00-ig
Bentlakásos:       50.000,-Ft     - 5 nap teljes ellátással

Nagy szeretettel várjuk a lovakat szerető kis- és nagy lovasokat!

Táboraink részletesebb ismertetőjét a lap alján olvashatják...


Őszi lovastábort rendezünk csak haladó lovasaink számára 2018. október 27-30. között. 4 nap, mikor minden a lovakról szól.

2017 tavaszán, a Tavaszi Szünet ideje alatt, 50% kedvezménnyel várjuk a Zánkai és a Révfülöpi iskolák diákjait.


TÁBORAINK RÉSZLETES ISMERTETŐJE

A táboraink napközis jellegűek, illetve bentlakásosak, fűthető, hőszigetelt jurta, külön konyha, öltöző és fürdőszoba várja a táborozókat. A napi 2x30 perc lovagláson kívül, nyuszi- és gida simogató, játszótér, sok játék, kézműveskedéssel várjuk a gyermekeket, az itt alvósok programjának része a strandolás és  esti tábortűz is, amennyiben azt az mindenkori, aktuális időjárás lehetővé teszi számunkra.

A gyereknek megtanítjuk, hogyan kell felvenni a kapcsolatot a lóval, hogy az szeretettel és örömmel dolgozzon velünk. Megismertetjük és megmutatjuk a lótartás és gondozás alapjait és a lovarda és az istálló szabályait, hogy a későbbiekben biztonságosan tuják eltölteni a lovakkal szabadidejüket.

Az egyénre szabott napi 2 x 30 perc edzések alkalmával -igazodva minden gyermek egyéni felkészültséghez és valós lovas tudásához- a gyerekek megtanulnak biztonságosan lovagolni mindhárom jármódban (lépés, ügetés és vágta). A lovas edzéseken kívül , a táborozók folyamatos ló-, lovardai- és lovaglás elméleti oktatásban részesülnek, hisz a lóval töltött idő nem merül ki a lovaglásban, mi pedig szeretünk megmutatni és megtanítani a kis lovasoknak minden, a lovaglást előkészítő és befejező munkálatot.

A haladó lovasoknak igény szerint megtanítjuk  az alapozó földi munka gyakorlatait, melyek a lóhoz értés és a lókiképzés stabil alapjait képezik, valamint változatos osztály lovaglást, lovarda alakzatok gyakorlását és cavaletti lépésgyakorlatokat építünk be a mindennapos edzésekbe.

Az együtt töltött napok nagyon intenzívek fizikailag és szellemileg is, azonban mindig marad idő a napközbeni pihenésre és lazításra is. Az 5 nap alatt, a sok közösen megélt sikerélmény és öröm hatására sok barátság szövődik.

A 2020. évi lovastáborok árai:
Napközis jellegű: 38.000,-Ft    - naponta 08:00-16:00-ig
Bentlakásos 50.000,-Ft          - 5 nap teljes ellátással

Nagy szeretettel várjuk a kis- és nagy lovasokat!